Kakkosen kärkiottelusta pisteet kajaanilaisille

Lauantaina 7.6.2014 Sauvosaaren urheilupuistossa kohtasivat toisensa kakkosen pohjoislohkon kärkiottelussa PS Kemi ja AC Kajaani. Vierailijat onnistuivat rokottamaan kotijoukkuetta pariin otteeseen ottelun ensimmäisellä puoliajalla. Ottelussa paistoi PS Kemin pelaajaringin kapeus. Penkiltä ei löytynyt miehistöä paikkaamaan viiden avauskokoonpanomiehen poissaoloja. Vierailijat onnistuivat viemään kotijoukkueen pelistä täysin vauhdin pois eikä toisella puoliajalla vajaamiehiseksi joutunut PS Kemi päässyt pelaamaan omilla vahvuuksillaan. Toisella puoliajalla ei nähty enempää maaleja ja näin kärkiottelusta pisteet matkasivat vieraiden mukana Kajaaniin.

PS Kemi – AC Kajaani, 7.6.2014

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s