MelU hiljeni Hongan käsittelyssä

Maanantaina 2.6.2014 Karihaaran tekonurmella kohtasivat Naisten Liigan ottelussa Merilappi United ja FC Honka. Vierailijat aloittivat ottelun vauhdikkaasti siirtyen johtoon jo toisella peliminuutilla. Vierasjoukkue hallitsi kenttätapahtumia eikä ponnettomasti esiintynyt kotijoukkue päässyt ensimmäisellä puoliajalla hätyyttelemään Hongan maalia. Vierailijat sen sijaan onnistuivat lisäämään johtoansa vielä puoliajan lopussa. Toisella puoliajalla MelU oli paremmin mukana pelissä, mutta kunnolliset maalipaikat jäivät vähiin. Hongan iskiessä pari nopeaa maalia, peli oli selvä. Lopulukemat 1-4 ja pisteet vieraille.

Pohjolan Sanomat: MelU – Honka, 2.6.2014

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s