Kärkiottelussa tasattiin pisteet

Lauantaina 26.4.2014 Karihaaran tekonurmella kohtasivat Naisten Liigan kärkikamppailussa Merilappi United ja Pallokerho-35, Vantaa. Kotijoukkue johti sarjaa puhtaalla pelillä ennen päivän ottelua. Ensimmäisellä puoliajalla näytti, että vantaalaisista ei ole MelUn pysäyttäjäksi. Kotijoukkue meni ottelun alkuvaiheilla jo 2-0 johtoon eikä ollut suurissa vaikeuksissa vierailijoiden hyökkäysten kanssa. Toisella puoliajalla vierailijat lisäsivät tempoa ja hallitsivat selkeästi ottelua. Hallinnan myötä maalipaikkoja syntyi liukuhihnalta ja ottelun viimeiselle vartille lähdettäessä tilanne oli tasan 2-2. vierailijoiden paineesta huolimatta ottelussa ei nähty lisämaaleja ja näin pisteet tasattiin kärkiottelussa.

MelU – PK-35, 26.4.2014

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s