Sastamolon kiri jäi vajaaksi

Sunnuntaina 16.2.2014 Kemin Tervahallilla iskivät yhteen salibandyn pohjoisessa II:divisioonassa Sastamolo Kings ja oululainen Salibandyseura Rankat Ankat. Ottelun avauserän perusteella luvassa oli tasainen vääntö joukkueiden kesken, mutta toisessa erässä kotijoukkueen ote herpaantui ja vieraat karkasivat. Kolmannen erän takaa-ajo ei tuonut kotijoukkueelle kaivattua tulosta ja pisteet matkasivat Ouluun lukemi 6-10 (1-1, 1-5, 4-4).

Sastamolo Kings – SSRA, 16.2.2014

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s