MelU kaatoi VIFK:n

Keskiviikkona 2.10.2013 Keminmaan keskuskentän iltavalaistuksessa käytiin Naisten Ykkösen yläloppusarjan kärkijoukkueiden välinen kamppailu, jossa kohtasivat Merilappi United ja Vaasan IFK .

Kotijoukkue iski ottelun avausmaalin vajaan kolmen minuutin kohdalla ja näytti, että pelistä tulee mustapaitojen näytös. Vierailijat olivat kuitenkin erimieltä. VIFK hallitsi ensimmäistä puoliaikaa sitä selkeämmin mitä pidemmälle se eteni. Maalit jäivät kuitenkin uupumaan. Toisen puoliajan alussa vierailijat onnistuivat täysin ansaitusti tasoittamaan, kun mukana oli hitunen onneakin. Kauaa ei johtoasema kuitenkaan kestänyt, kun Merilappi United iski, ja vieläpä kahdesti, kun ottelua oli tahkottu tunti. Tästä sillasta vierailijat eivät enää nousseet, vaikka onnistuivatkin kertaalleen vielä maalinteossa ja saivat hyvää painetta kotijoukkueen maalille useampaan otteeseen. Kotijoukkueelle arvokkaat pisteet yläloppusarjan kärkikamppailusta ja sen myötä piikkipaikka takaisin haltuun.

MelU – VIFK, 2.10.2013

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s