MelU murjoi turkulaisia

Sunnuntaina 8.9.2013 Karihaaran tekonurmella käytiin Naisten Ykkösen Yläloppusarjan kamppailu Merilappi Unitedin ja Turun Weikkojen välillä.

Kotijoukkue aloitti ottelun väkevästi, sillä vartin pelaamisen jälkeen tulostaululla oli jo 2-0 lukemat. Vierailijat saivat kuitenkin otetta pelistä ensimmäisen puoliajan edetessä, mutta vaarallisia maalipaikkoja ei juurikaan nähty ja tauolle suunnattiiin kotijoukkueen kahden maalin johdossa. Toisella puoliajalla kotijoukkue otti ohjat heti alussa käsiinsä ja tunnin pelin jälkeen tulostaululla oli jo murskaavat 7-0 lukemat. Merilappi United hallitsi toista puoliaikaa totaalisesti eikä turkulaisilla ollut asiaa kotijoukkueen maalille. Lopussa kotijoukkueen löysäily kuitenkin kostautui, kun vierailijat pääsivät kaunistelemaan lukemat aivan ottelun viime hetkillä lopulliseen muotoonsa 7-1.

MelU – TuWe, 8.9.2013

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s