Sastamololle kyytiä harjoitusottelussa

Sunnuntaina 1.9.2013 Kemin Tervahallilla jauhettiin Sastamolo Kingsin isännöimä harjoitusturnaus. Turnauksen ensimmäisessä ottelussa Sastamolo sai kyytiä Piteåsta saapuneelta Wibax Patriotsilta. Kotijoukkue roikkui ottelussa hyvin mukana, mutta vierailijat rokottivat armotta paikkojen siunaantuessa, ehkä hieman mukana myös sitä perinteistä ruotsalaista onnea. Summerin pärähtäessä viimeisen kerran tulostaululla oli kotijoukkueelle karua kerrottavaa, 1-8 (0-4,0-2,1-2).

Sastamolo Kings – Wibax Patriots, 1.9.2013

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s