MelU avasi yläloppusarjan voitolla

Sunnuntaina 25.8.2013 Karihaaran tekonurmella Merilappi United ja Malmin Palloseura kävivät kamppailua paikasta Naisten Liigaan. Ykkösen yläloppusarjan ensimmäinen ottelu oli kotijoukkueen hallinnassa, mutta ensimmäisellä puoliajalla maalinteko tuotti vaikeuksia.

Vierailijat menivät nopeasti 0-1 johtoon jo kuuden minuutin pelin jälkeen, mutta kotijoukkueen päät eivät painueet alas. Merilappi United hallitsi pallollista peliä, mutta tilanteet kuivuivat hyvin pelanneen MPS:n puolustukseen. Ensimmäisen jakson loppupuolella kotijoukkue onnistui kuitenkin murtamaan vierailijoiden puolustuksen ja pääsi tuulettamaan tasoitusta.

Kotijoukkue aloitti toisen puoliajan väkevästi tilanteen ollessa tasan 1-1. Kymmenen minuutin pelin jälkeen taululla oli lukemat 3-1 ja peli tuntui olevan ohitse. Kotijoukkue kaunisteli vielä lukemiksi 4-1, mutta sortui sen jälkeen heikkoihin syöttöihin joiden seurauksena vierailijat olivat vielä päästä peliin mukaan. Vieralijat hyödynsivät yhden kotijoukkueen räikeistä virheistä ja sievistelivät loppuluvuiksi 4-2.

MelU – MPS, 25.8.2013

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s