Pisteet Torniosta Ylivieskaan

Lauantaina 24.8.2013 Pohjan Stadionilla Torniossa kohtasivat Kakkosen pohjoisessa lohkossa Tornion Pallo -47 ja FC YPA Ylivieskasta.
Ensimmäisellä puoliajalla kotijoukkue tuhlaili useita hyviä maalipaikkoja ja loput kymmenkunta liputettiin paitsioksi. Sen sijaan vierailijat onnistuivat kertaalleen toimittamaan pallon rysään omista tilanteistaan.

Toisen puoliajan alkupuolella kotijoukkue onnistui tasoittamaan tilanteeksi 1-1. Vierailijatkin onnistuivat pääsemään hyville tekopaikoille, mutta maalia ei näyttänyt tulevan, läpiajoista huolimatta. Hetki ennen loppuvihellystä ylivieskalaiset kuitenkin onnistuivat maalinteossa ja pisteet matkasivat vierasjoukkueen mukaan.

TP-47 – FC YPA, 24.8.2013

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s