MelU murjoi FC Kuusysin

Lauantaina 10.8.2013 Karihaaran tekonurmella kohtasivat Naisten Ykkösen Pohjoisessa lohkossa Merilappi United ja FC Kuusysi Lahdesta. Kotijoukkue otti ottelussa komennon heti alussa hidastempoisessa ottelussa. Ensimmäisen puoliajan jälkeen taululla komeilivat jo 3-0 lukemat, täysin ansaitusti, sillä vierailijat eivät päässeet hätyyttelemään kemiläisten maalia kertaakaan.

Toisen puoliajan mielenkiintoisin tapahtuma nähtiin kotijoukkueen maalilla, kun FC Kuusysi pääsi kokeilemaan vaparia vitosen viivalta. Maalia ei kuitenkaan syntynyt, mutta kotijoukkue sitä vastoin onnistui toisella jaksolla pariinkin otteeseen. Merilappi United kirjautti ottelusta kolme pistettä 5-0 lukemin.

MelU – FC Kuusysi, 10.8.2013

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s