PS Kemi piti maalijuhlat

Sunnuntaina 4.8.2013 Sauvosaaren urheilupuistossa kohtasivat Kakkosen pohjoisessa lohkossa Palloseura Kemi Kings ja Kokkolan Pallo-Veikot. Vierailijat saivat otteluun lentävän lähdön, kun pallo poimittiin kotijoukkueen maalista jo toisella peliminuutilla. Osuman jälkeen ottelun tahtipuikkoja heilutteli kuitenkin kotijoukkue ja kapellimestarina hääri, kukapas muukaan kuin, Christian Eissele.

Punapaidat viimeistelivät ensimmäisellä puoliajalla neljä osumaa ja jatkoivat maalijuhliaan toisella jaksolla viimeistellen vielä kolme lisäosumaa kokkolalaisten verkkoon. Loppulukemat ottelussa 7-1 eivät jätä paljoa arvailujen varaan.

PS Kemi – KPV, 4.8.2013

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s