MelU kaatoi JyPKin kahdesti

Lauantaina 3.8.2013 Karihaaran urheilupyhätössä käytiin kaksi kamppailua, joissa Merilappi United kohtasi Jyväskylän Pallokerhon. Nurmikentällä B-tytöt kaatoivat vierailijat 3-1 lukemin ja samaan aikaan pelatussa tekonurmikentän ottelussa naiset kaatoivat vierailijat 3-0 lukemin.

Naisten Ykkösen pohjoisen lohkon ottelussa vieralijat onnistuivat luomaan ensimmäisellä puoliajalla hyviä tilanteita kotijoukkueen maalille, mutta maalinteossa onnistui kuitenkin vain merilappilaiset, kahdesti. Toisella puoliajalla kotijoukkue lisäsi kierroksia eikä vierailijoilla ollut asiaa kotijoukkueen maalille. melU sen sijaan lisäsi maalimääräänsä vielä yhdellä komealla osumalla ja loppulukemiksi kirjattiin täten 3-0.

MelU – JyPK, 3.8.2013

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s