PS Kemi kompuroi

Aurinkoisena lauantaina 27.7.2013 Sauvosaaren urheilupuistossa kohtasivat Miesten Kakkosen Pohjoisen lohkon ottelussa PS Kemi ja Oulun Rotuaarin Pallo. Otteluun lähdettäessä kotijoukkue oli sarjan piikkipaikalla, kun taas vierailijat keikkuivat sarjan hännillä, joten kemiläiset lähtivät otteluun vahvoina ennakkosuosikkeina.

Ottelun ensimmäinen puoliaika sujui kummaltakin joukkueelta rauhallisissa merkeissä. Ensimmäiset 45 minnuuttia oli lähinnä pelailua, jota isännät hallitsivat. Toiselle puoliajalle kotijoukkue tuli voitto mielessä ja painoikin jatkuvalla syötöllä vieraiden päähän vaarallisia tilanteita. Oululaisten maalilla, ottelun hahmo, Kalle Rönkkö kuitenkin pysäytti jokaisen ja täten pisteet tasattiin 0-0 tuloksen myötä.

PS Kemi – ORPa, 27.7.2013

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s