MelU tehokkaampi kärkiottelussa

Lauantaina 20.7.2013 Karihaaran tekonurmella kohtasivat naisten Ykkösen Pohjoisessa lohkossa Merilappi United ja Ilves Tampereelta. Otteluparin kumpikin joukkue majailee lohkon kärkipäässä. Päivän ottelussa Ilves oli hallitsevampi osapuoli. Vierailijat hallitsivat ottelua suvereenisti ensimmäisen puolituntia, jonka jälkeen kotijoukkuekin pääsi paremmin mukaan. Vaarallisia tilanteita ottelun ensimmäisellä puolikkaalla ei juurikaan nähty ja tauolle kirmattiin maalittomissa tasalukemissa.

Kotijoukkue tuli toisen puoliajan alkuun vahvemmin ja onnistui menemään varhaisessa vaiheessa johtoon. Pallollinen peli oli yhä enimmäkseen vierailijoiden hallinnassa, mutta vaaralliset tilanteet uupuivat tyystin. Kotijoukkue onnistui vielä lisäämäänkin johtoa, eikä vieralijat saaneet kunnollista kiriä aikaiseksi. Kamppailun loppulukemat 3-1 kertovat Ilveksen tehottomuudesta hyökkäyspäässä, sekä kotijoukkueen hyvästä puolustamisesta.

MelU – Ilves, 20.7.2013

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s