PS Kemi murskasi sarjakärjen

Sauvosaaren urheilupuistossa kohtasivat lauantaina 13.7.2013 Kakkosen Pohjoisen lohkon ottelussa PS Kemi, sekä sarjakärki VIFK, Vaasasta. Ottelun ensimmäinen puoliaika oli tasaista kamppailua eikä kumpikaan joukkue saanut toimitettua pelivälinettä maalipuiden väliin. Toisella puoliajalla kotijoukkue koulutti vierailijoita oikein urakalla ja latoi taululle 4-0 lukemat 20:ssa minuutissa. Kyseiset murskalukemat olivat tulostaululla myös loppuvihellyksen ujeltaessa, joten kolme pistettä jäi Kemiin.

PS Kemi – VIFK, 13.7.2013

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s