Ystävällistä brittifutista

Sauvosaaren urheilupuistossa päästiin nauttimaan kansainvälisestä ystävyysottelutunnelmasta, kun PS Kemi kohtasi Englannin kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla pelaavan Notts Countyn. Epävakainen sää varmasti verotti oman osansa katsojista, mutta hieman yli 800 silmäparia saapui todistamaan mikä on ero Suomen ja Englannin kolmansilla sarjatasoilla, sanalla sanoen, huomattava.

Ensimmäisen vartin jälkeen näytti siltä, että odotettavissa on brittityyliin tarjoiltu ystävällinen selkäsauna, sillä vierailijat olivat siirtyneet jo 0-2 johtoon. Samoissa lukemissa kuitenkin suunnattiin tauolle, kun kotijoukkuekkin sai hieman otetta peliin. Toinen jakso menikin lähinnä pelaillessa, kun kumpikin joukkue vaihtoi kentälle uudet miehet. Pari maalia vielä nähtiin ja loppulukemiksi muotoutui 1-3.

 

PS Kemi – Notts County FC, 4.7.2013

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s