YPA vahvempi kärkijoukkueiden kohtaamisessa

Sauvosaaren urheilupuisto täyttyi katsojista aurinkoisena maanantaina 24.6.2013. Luvassa oli Kakkosen Pohjoisen lohkon kärkijoukkueiden tarjoamaa viihdettä. Isäntänä hääri Palloseura Kemi ja vierailijaksi oli saapunut FC YPA, Ylivieskasta. Vieralijat hallitsivat ottelun alkuminuutteja ja menivätkin jo varhaisessa vaiheessa 0-1 johtoon, mutta kotijoukkue pääsi ottelun edetessä hyvin mukaan peliin. Maalihanat kuitenkin pysyivät kiinni ja tauolle suunnistettiin vierasjohdossa. Heti tauon jälkeen vierailijat saivat hieman onnekkaastikin pallon uudemman kerran maaliin ja siirtyivät 0-2 johtoon. Kotijoukkueen kiri jäi vajaaksi vaikka loppuminuuteilla maalihanat saatiinkin auki. Terävin puristus jäi näkemättä ja näin pisteet Ylivieskaan, joka kasvattaa täten johtoaan lohkon kärjessä.

PS Kemi – FC YPA, 24.6.2013

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s