TP jatkaa hyviä otteitaan

Keskiviikkona 19.6.2013 Tornion Pohjan stadionilla pelattiin Kakkosen Pohjoista lohkoa. Kentällä kohtasivat Tornion Pallo 47 ja Pallo-Kerho 37, Iisalmesta. Ottelun enimmäinen puoliaika oli tasaväkistä ja turruttavaa palloilua, mutta toisella puoliajalla pelin ilme muuttui. Kopista asteli kentälle toisenlainen TP, jonka myötä tilanteita nähtiin aivan eri tahtiin, kuin ensimmäisellä puoliajalla. Toisen jakson ensiminuuteilla kotijoukkue siirtyi 1-0 johtoon, jonka myötä vierailijoiden oli nostettava hieman peliään. Tämä avasi useita paikkoja TP:n vikkelälle hyökkäyskalustolle. Vierailijatkin saivat osansa hyvistä maalipaikoista, mutta tällä kertaa palloa ei saatu maaliin saakka. Ottelun loppulukemiksi jäi paikoista huolimatta 1-0. Kolme pistettä jäi tämän myötä Tornioon ja TP nousi sarjataulukossa kolmanneksi.

TP-47 – PK-37, 19.6.2013

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s