Tervarit taipuivat helposti PS Kemin käsittelyssä

Sauvosaaren urheilupuiston takakentälle marssivat 15.6.2013 kakkosen Pohjois-Suomen lohkon otteluun Palloseura Kemi ja Tervarit Oulusta. Tervareiden kokoonpanosta pystyi poimimaan muutaman tutun nimen mm. keskikentällä esiintyi viime kauden Kemin kingi. Siinäpäs tulikin sitten vierailijoiden esiintymisestä merkittävimmät seikat mainittua. Kotijoukkue vei ottelua alusta saakka eikä loppunumerot 4-0 jätä kysymyksille sijaa, korkeintaan sen, että kuka pysäyttää maaliruisku Eisselen menon, joka viimeisteli jälleen kolme maalia.

PS Kemi – Tervarit, 15.6.2013

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s