Väsyneille pojille rutiinivoitto

Sunnuntaina 9.6.2013 Keminmaan keskuskentällä pelattiin B-poikien ykkösen C-lohkon ottelu FC Kemi – FC Tarmo, Kajaanista. Kotijoukkueelle ottelu oli jo kolmas viikon sisään ja se näkyi kentällä. Kova ottelusuma painoi pelaajien jaloissa eikä pelitempo noussut päätä huimaavaksi. Härkäviikosta huolimatta kotijoukkue kaatoi vierailijat rutiinisuorituksella lukemin 2-0. Vaikka jaloissa painoikin vielä edellisen päivän ottelu, niin missään vaiheessa kotijoukkue ei ollut pinteessä kajaanilaisten kanssa.

FC Kemi – FC Tarmo, 9.6.2013

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s