TP:n vahva alku ei riittänyt

Sunnuntaina 9.6.2013 kohtasivat Torniossa Pohjan stadionilla Pohjois-Suomen kakkosen ottelussa Tornion Pallo -47 ja Oulun Rotuaarin Pallo. Torniolaisilla oli päällä hyvä vire, joka näytti jatkuvan myös illan ottelussa. Kotijoukkue siirtyi 2-0 johtoon ennen kuin pelikellossa oli ehtinyt täyttyä 20 minuuttia. Vierailijat kuitenkin pysyivät mukana pelissä ja ottelun 29. minuutilla ottelu oli jo tasan 2-2. Näihin lukemiin myös jäätiin, vaikka punapaidat saivatkin ottelun toisen puoliajan lopulla painetta vierailijoiden päätyyn.

TP-47 – ORPa, 9.6.2013

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s