KemPa karkasi toisella jaksolla

Keminmaan keskuskentällä kohtasivat keskiviikkona 29.5.2013 Pohjois-Suomen kolmosen kamppailussa Keminmaan Pallo ja Oulun Palloseuran Akatemia. KemPa on onnistunut saalistamaan HauPalle kokemansa rökäletappion jälkeen pari voittoa, eikä antanut voitoitta sarjassa etenevälle oululaisvierailijalle illan ottelussa mitään mahdollisuuksia. Maalittoman ensimmäisen puoliajan pelailun jälkeen KemPa iski toisen puoliajan alkuun vartin sisään kolme maalia, joiden turvin se haki aurinkoisesta illasta itselleen kolme pistettä.

KemPa – OPS Akatemia, 29.5.2013

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s