FC Kemin B-pojat aloittanut hyvin ykkösessä

Torstaina 9.5.2013 City Sport Areenalla kohtasivat B-poikien ykkösen C-lohkossa FC Kemi ja Seinäjoen Jalkapallokerho-juniorit. Kummallakin joukkueella oli ykkösen ensimmäiseltä kierrokselta voitto takataskussa. Kotijoukkue aloitti ottelun hyvin ja hallitsi ottelun alkua selkeästi. Hiljalleen vieraat pääsivät mukaan peliin, mutta ensimmäisen puoliajan lopulla kotijoukkue iski kaksi nopeaa maalia. Toisella puoliajalla nähtiin tasavahvaa vääntöä joukkueiden välillä. Kummallekin avautui maalipaikkoja, mutta loppuvihellyksen soidessa taululla oli yhä kotijoukkueen hyväksi 2-0 lukemat.

FC Kemi – SJK-j, 9.5.2013

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s