Kesäloma kutsuu

Perämeren jäähallissa kohtasivat sunnuntaina 24.3.2013 II-divisioonan jatkokarsintasarjan ratkaisevassa ottelussa Lämärit ja Nummelan Palloseura-Hockey. Kentälle liukui kaksi tasavahvaa joukkuetta, joista kumpikin selkeästi halusi karsimaan Suomi-sarjaan. Niukkamaalinen ottelu venyi lopulta voittolaukauskisaan varsinaisen peliajan päättyessä lukemiin 1-1 (0-0, 1-1, 0-0, 0-0). Voittolaukauskisassa vierailijat olivat juonikkaampia vieden ottelun lopulta 1-2 nimiinsä. Tämän myötä Kemin Lämärit siirtyvät kesän viettoon ja katsojat voivat jossitella seuraavan sarjakauden alkuun asti, että miten pelissä olisi käynyt mikäli tuomarikaksikko olisi havainnut kolmannen erän puolivälissä syntyneen kotijoukueen maalin..

KeLä – NuPS, 24.3.2013, Timitec Areena, Kemi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s