Lämärit etenivät jatkokarsintasarjaan

Sunnuntaina 17.3.2013 Perämeren jäähallissa mittelivät II-divisioonan kolmannessa ja ratkaisevassa jatkokarsintaottelussa Lämärit ja Alavuden Peli-Veikot. APV oli onnistunut kukistamaan KeLän edellisenä päivänä Alavudella lukemin 5-2, joten otteluparissa mentiin kolmanteen ja ratkaisevaan otteluun. Ottelun alussa APV oli hyvin mukana, mutta raskas kolmen ottelun viikonloppu alkoi näkymään pelin edetessä, sillä vierailijat olivat liikkeellä kapealla ringillä. Jalkoja alkoi painaa ottelun loppua kohden ja kotijoukkue liukui helpohkoon voittoon lukemin 10-3 (3-2, 4-1, 3-0). Päätössummerin pärähtäessä vierailijoilla alkoi kesäloma ja kotijoukkue eteni jatkokarsintasarjaan.

KeLä – APV, 17.3.2013, Timitec Areena, Kemi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s