Lämäreiden hyvä kevätvire jatkuu

Kemin Lämärit nappasi aiemmin II-divisioonan Pohjoisen lohkon voiton Et-Po:n nenän edestä ja sitä myötä kiekkokevät sai jatkoa Kemissä. Perjantaina 15.3.2013 Perämeren jäähallissa mittelivät II-divisioonan jatkokarsintaottelussa Lämärit ja Alavuden Peli-Veikot. Läpi ottelun nähtiin tasaista vääntöä, jossa kummallakin joukkueella oli omat paikkansa. Ottelun ratkaisua saatiin jännittää aivan loppu metreille saakka. Päätössummerin kajahtaessa taululla seisoi kotijoukkueen hyväksi 4-2 (1-1, 2-1, 1-0) lukemat. Loistavaan kevätvireeseen venyneet Lämärit tarvitsevat otteluparista kaksi voittoa jatkaakseen pelejä jatkokarsintasarjaan.

KeLä – APV, 15.3.2013, Timitec Areena, Kemi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s