Sastamolon Playoff-sarja venyy

Kemin Tervahallille oli saapunut 9.3.2013 ennätysyleisö seuraamaan salibandyn Pohjois-Suomen II-divisioonan Playoff-kamppailua, jossa vastakkain olivat Sastamolo Kings ja RSB-team, Rovaniemeltä.

Sastamolo Kings oli napannut joukkueiden ensimmäisestä pleijariottelusta voiton ja lähti kotiottelussaan katkaisemaan sarjaa. Ottelu oli tasaista vääntöä, jossa kumpikin pelasivat tarkasti. Vierailijat hallitsivat hivenen kenttätapahtumia, kun taas kotijoukkue iski vaarallisia vastahyökkäyksiä. Varsinaisella peliajalla Sastamolo meni kolmesti johtoon, mutta rovaniemeläiset nousivat aina tasoihin. 60 minuutin pelin jälkeen tulostaululla seisoi 3-3 (1-1, 1-1, 1-1) lukemat ja ottelussa mentiin jatkoajalle. Senkään aikana ratkaisua ei kuitenkaan nähty, joten vuorossa oli rankkarit. Kummankin joukkueen ensimmäiset laukojat upottivat pelivälineen verkkoihin, mutta seuraavat seitsemän laukojaa epäonnistuivat yrityksissään. RSB nappasi ottelusta voiton laittamalla pallon viidennessä parissa sisään. Näin ollen pleijarit jatkuvat Rovaniemellä.

Sastamolo Kings – RSB-Team, 9.3.2013, Kemin Tervahalli

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s