Sastamolo kompuroi runkosarjan päätöskierroksella

Kemin Tervahallilla taisteltiin tärkeistä pisteistä salibandyn II-divisioonan Pohjois-Suomen lohkossa lauantaina 2.3.2013. Ottelussa vastakkain asettuivat Sastamolo Kings ja Kellon Lyönti.

Ottelun ensimmäinen erä oli tasaista vääntöä. Vierailijat aloittivat maalitehtailunsa nopeasti, sillä ensimmäistä kertaa palloa poimittiin Sastamolon maalista jo reilun minuutin jälkeen. Tasainen erä kääntyi kuitenkin kotijoukkueelle ja tauolle lähdettiin 3-2 Sastiksen johtaessa. Toisessa erässä vieraat latoivatkin sitten neljä maalia reiluun kolmeen minuuttiin ja kampesi lopulta erän lukemin 1-6. Parasta antia erässä oli loistavasti omiaan tukenut ”sinimyrsky” -rumpuryhmä, joka vastasi illan tunnelmasta kannustaen Sastamoloa raivokkaasti. Kolmas erä oli jälleen tasaista vääntöä. Sastamolo sai luotua hyviä tilanteita, mutta vieraiden puolustus piti. Erä päättyi lukemin 1-1 ja koko ottelu 5 – 9 (3-2, 1-6, 1-1). Tappiosta huolimatta Sastamolo Kings eteni pleijareihin, jossa se kohtaa runkosarjan voittaneen RSB-Teamin.

Sastamolo Kings – Kellon Lyönti, 2.3.2013, Kemin Tervahalli

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s