Lämäreiden taival jatkuu

Lauantaina 2.3.2013 Perämeren jäähallissa kohtasivat II-divisioonan ensimmäisellä Paly Off -kierroksella Kemin Lämärit ja Limingan Kiekko-Karhut. Ennen illan koitosta kotijoukkue johti ottelusarjaa voitoin 1-0. Ottelun ensimmäisen erän perusteella oli odotettavissa kolmaskin ottelu sarjassa, sillä Kiekko-Karhut veivät keltapaitoja mennen tullen ja palatessa, mutta toisin kuitenkin kävi. Kotijoukkue ryhdistäytyi ensimmäisellä erätauolla ja vei lopulta ottelun nimiinsä luvuin 6 – 2 (0-2, 3-0, 3-0). Samalla meni sarja poikki ja Lämäreiden pleijaritaival saa jatkua.

KeLä – Kiekko-Karhut, 2.3.2013, Timitec Areena, Kemi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s