Tervahallilla pelattiin vajaa futsal kierros

Sunnuntaina 20.1.2013 Kemin Tervahallilla pelattiin jälleen futsalin Lapin kakkosta. Totutusta poiketen tällä kertaa vuorossa oli vain kolme ottelua, sillä Santa Claus ja PaPa olivat pelanneet kierroksen ottelunsa jo aiemmin Rovaniemellä. Päivä pyörähti liikkeelle Valistuksen ja FC Kemi Akatemian ottelulla. Edellisellä kierroksella parikin punaista korttia saanut Valistus oli onnistunut kasamaan tarpeeksi vahvan joukkueen otteluun. Peli eteni tasaiseen tahtiin aivan viimeisille sekunneille asti, mutta viimeisellä minuutilla Valistus sai repäistyä riittävän johdon täyttä pistepottia varten.

Valistus – FC Kemi Akatemia, 20.1.2013, Kemin Tervahalli

Seuraavassa kamppailussa kentälle marssivat Keminmaan Pallo ja Tervolan Palloseura, joka on parantanut otteitaan koko ajan sarjan edetessä. Vielä ilman voittoa sarjassa etenevä TePS laittoi hyvin hanttiin KemPalle, mutta loppuun asti puristus ei riittänyt, vaan keminmaalaiset nousivat takaa-ajo asemasta voittoon.

KemPa – TePS, 20.1.2013, Kemin Tervahalli

Päivän viimeisessä kohtaamisessa kentällä nähtiin FC Kemi ja KemPan Vihreät Menninkäiset. Ottelu tarjosi muutaman komean maalin ja oli ehdottomasti päivän paras ottelu. FC Kemin riveissä uurasti toisella puoliajalla vielä pari pelaajaa, jotka olivat käyneet ensin kaatamassa SJK:n luvuin 4 – 0 A-nuorten jalkapallon SM-karsintasarjan ottelussa. Tällä kertaa pelaajat kokivat kuitenkin pistemenetykset, sillä tasainen vääntö päättyi Menninkäisten voittoon, jonka johdosta joukkue nousi sarjataulukossa toiseksi.

FC Kemi – KemPa VM, 20.1.2013, Kemin Tervahalli


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s