Sastamolon kiri ei riittänyt

Kemin Tervahallilla taisteltiin pisteistä salibandyn II-divisioonan Pohjois-Suomen lohkossa lauantaina 19.1.2013. Kentälle rynnivät Sastamolo Kings ja Oulun yliopiston urheiluseura, eli tuttavallisemmin OYUS.

Ottelun alku oli Sastamololle painajaismainen, sillä ennen kuin kotijoukkue oli ehtinyt herätä mukaan peliin, niin taululla komeili vieraille jo 0-3 lukemat. Piakkoin kotijoukkue sai kuitenkin kavennuksen ylivoimalla ja pääsi paremmin mukaan otteluun. Tämän lähemmäksi sinipaidat eivät kuitenkaan erän aikana päässeet ja ensimmäiselle erätauolle suunnattiin vieraiden 1-3 johdossa. Ottelu oli kauttaaltaan tasaista vääntämistä eikä komeilla tilanteilla juuri herkuteltu. Toisessa erässä nähtiin pari maalia kummassakin kenttäpäädyssä eikä Sastamolo täten saanut kirittyä eroa umpeen. Kolmanteen erään lähdettii 3-5 lukemista, joten jännättävää riitti loppuun saakka. Kolmannessa erässä Sastamolo painoi päälle villisti, mutta Tällä kertaa se ei riittänyt. Kertaalleen kotijoukkue onnistui nousemaan jo maalin päähän OYUSista, mutta reilu puoli minuuttia ennen päätössummeria vierailijat rokottivat vielä kertaalleen tyhjään maaliin ja täten loppunumeroiksi Tervahallilla 4 – 6 (1-3, 2-2, 1-1).

Sastamolo Kings – Oulun yliopiston urheiluseura, 19.1.2013, Kemin Tervahalli

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s