Tervahallilla kuumia tunteita

Lauantaina 12.1.2013 Kemin Tervahallilla vietiin jälleen läpi yksi futsalin Lapin kakkosen kierros. Lauantai tarjosi täyden kierroksen japiti sisällään mm. kärkiottelun. Päivän ensimmäisessä ottelussa yhteen iskivät Tervolan Palloseura, sekä FC Kemi. Ottelusta muodostui yllättävän tasaväkinen, kun TePS pisti hantiin Suomen Cupin välieriin selviytyneelle FC Kemille. Lopulta kuitenkin kemiläiset kampesivat voiton ottelusta.

TePS – FC Kemi, 12.1.2013, Kemin Tervahalli

Päivän toisessa mittelössä kohtasivat Keminmaan Pallon Vihreät Menninkäiset, sekä Pasmajärven Palloilijat. PaPa oli lähtenyt Kemin kapealla pelaajaringillä ja se näkyi ottelussa selvästi. Vihreät Menninkäiset veivät ottelua miten halusivat.

KemPa VM – PaPa, 12.1.2013, Kemin Tervahalli

Kolmannessa ottelussa kentällä kohtasivat kärkijoukkueet FSC Santa Claus ja Valistus. Ottelu oli vauhdikas ja tapahtumarikas. Tunteet kuumenivat jälleen kerran Valistuksen ottelussa ja siitä seurasi useampiakin punaisia kortteja. Tasaisen ensimmäisen puoliajan jälkeen Santa Claus lasketteli ottelussa selvään voittoon.

Santa Claus – Valistus, 12.1.2013, Kemin Tervahalli

Lauantain neljännessä kamppailussa mittelivät voimiaan FC Kemin Akatemia ja Keminmaan Pallo. Nuoret akatemialaiset pitivät hyvin pintansa ottelussa, mutta lopulta KemPa nousi otteluparissa voittajaksi.

FC Kemi Akatemia – KemPa, 12.1.2013, Kemin Tervahalli


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s