FTK:n naiset hurjassa voittoputkessa

Lauantaina 5.1.2013 käytiin Kemin Tervahallilla pitkästä aikaa Futsalin liigakamppailu. Vastakkain olivat Futsal Team Kemi-Tornio ja Vaasan IFK. Naisten Futsal-Liigan C-lohkossa kärkipaikkaa pitää puhtaalla pelillä FTK ja hännillä vain yhden voiton saalistaneena VIFK.

Ottelu lähti käyntiin FTK:n hallinnalla ja tolpat kolisivat useampaan otteeseen. Vierailijat onnistuivat kuitenkin ensin maalinteossa. Pian vaasalaisten johto-osuman jälkeen kotijoukkue kuitenkin tasoitti helpohkosti. Pallon- ja pelinhallinta oli läpi ottelun kotijoukkueella ja liike oli vierailijoita parempaa. Tauolle lähdettäessä kumpainenkin joukkue oli onnistunut vielä kertaalleen maalinteossa ja summerin pärähtäessä koppiin suunnattiin lukemista 2-2.

Toisella puolikkaalla kotijoukkue otti kerralla selkeän eron vierailijoihin. Parin minuutin sisään kolme maalia ja ottelu oli taputeltu. Loppua kohti kotijoukkue vielä tiivisti pelaamistaan ja tasoero joukkueiden välillä oli selkeä. Loppulukemiksi jäi 6-3 ja pisteet siä myötä Meri-Lappiin.

FTK – VIFK, 5.1.2013, Kemin Tervahalli

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s