Futsalissa tasaisia vääntöjä

Sunnuntaina 16.12.2012 Kemin Tervahallilla miteltiin voimia futsalin Lapin kakkosessa. Sunnuntai tarjosi neljä kamppailua joista jokainen osoittautui tasaiseksi väännöksi. Päivän ensimmäisessä ottelussa yhteen iskivät Pasmajärven palloilijat, sekä Tervolan Palloseura. Sarjajumbot kävivät maalintekokilpailun, jonka voittajaksi selvisi PaPa.

PaPa – TePS, 16.12.2012, Kemin Tervahalli

Päivän toisessa koitoksessa toisistaan mittaa ottivat FC Kemi, sekä sarjajohtaja Santa Claus Futsal. Kemiläiset laittoivat joulupukit ottelussa tiukoille ensimmäistä kertaa futsal-kaudella. Lopulta kuitenkin kokemus vei voiton ja pisteet matkasivat Rovaniemelle.

FC Kemi – Santa Claus Futsal, 16.12.2012, Kemin Tervahalli

Seuraavassa ottelussa kentälle marssi Valistus ja KemPa. Ottelussa kävi välillä tunteet ”kuumina” ja pelitempo oli alhainen. Voittajaksi ottelusta itsensä kampesi lopulta Valistus.

Valistus – KemPa, 16.12.2012, Kemin Tervahalli

Päivän päättäneessä kamppailussa kentälle marssivat KemPan Vihreät Menninkäiset, sekä FC Kemin Akatemia. Kentällä nähtiin monia tuttuja kasvoja menneiltä vuosilta PS Kemin väreistä. Lieneekö kuntokuuria tulevaa jalkapallokesää silmällä pitäen. Kokemus oli tälläkin kertaa valttia, joten Vihreät Menninkäiset klaarasivat pisteet ottelusta.

KemPa VM – FC Kemi Akatemia, 16.12.2012, Kemin Tervahalli


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s