Sastamolo voittoputkessa

Kemin Tervahallilla miteltiin jälleen salibandyn II-divisioonan Pohjois-Suomen lohkossa lauantaina 8.12.2012, kun areenalle astelivat Sastamolo Kings ja Papas Kajaanista.

Edellisellä kerralla Papas vei Sastamoloa Kajaanissa lukemin 14-12. Ennen illan kohtaamista kotijoukueella oli allaan kaksi voitokasta ottelua.  Sastamolon kotiottelu oli tasokasta kamppailua koko 60 minuutin ajan. Tilanteita nähtiin vuoronperään kummallakin maalilla ja peli pyöri mallikkaasti molemmilla. Kotijoukkue vei kuitekin lopulta pisteet väännöstä selvin lukemin 9-3 (3-1,2-1, 4-1). Tämän mahdollisti suurilta osin loistava maalivahti- ja puolustuspeli. Papaksen päänahan myötä Sastamolo Kings on voittanut kolme viimeisintä otteluaan Pohjois-Suomen kakkosessa. Seuraavana haasteena edessä on kolme vierasottelua. Kauden aiemmista vieraspeleistä härkälauma on voittanut yhden, silloin vastassa oli sarjan häntäpäässä tällä hetkellä keikkuva OYUS. Tuosta ottelusta käynnistyi Sastamolon meneillään oleva voittoputki.

Sastamolo Kings – Papas, Kajaani, 8.12.2012, Kemin Tervahalli

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s