Tasaista vääntöä

Keskiviikkona 5.12.2012 Kemin Tervahallilla Futsalin Lapin Kakkosessa kohtasivat FC Kemi ja Valistus. Kierroksen muut ottelut oli pelattu edellisenä viikonloppuna Rovaniemellä, joten illan ohjelmassa ei ollut muita kohtaamisia.

Ottelu oli alusta lähtien tasainen. Pelitempo oli korkealla ja kummankin joukkueen pallollinen pelaaminen oli vahvaa. Ensimmäistä maalia odoteltiin avaus jakson lopulle saakka, kunnes FC Kemi siirsi pallon verkon perälle. Valistus kuuitenkin tasoitti ottelun heti perään ja puoliajalle lähdettiinkin 1-1 lukemissa. Toinen puoliaika oli kummaltakin tarkkaa pelaamista ja väkevää vääntämistä, maaleja syntyi kummassakin päädyssä. Ensin johtoon siirtyi FC Kemi, jonka jälkeen Valistus ensin tasoitti ja siirtyi sitten johtoon. Tähän FC Kemi vastasi tasoituksella ja johto-osumalla. Punapaitojen 4-3 johto-osuma ei kuitenkaan jäänyt ottelun viimeiseksi, sillä Valistus väänsi voimalla vielä rinnalle. Ottelun lopputulokseksi lukemat 4-4.

FC Kemin näkemys ottelun kulusta, sekä tilannekooste.

FC Kemi – Kaakamon Raittiusyhdistys Valistus, 5.12.2012, Kemin Tervahalli

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s