Sastamolo ratkaisi viime hetkillä

Kemin Tervahallilla miteltiin salibandyn II-divisioonan Pohjois-Suomen lohkossa sunnuntaina 2.12.2012. Kaukalossa kohtasivat Sastamolo Kings ja Ruukin Into.

Vierailijat saivat otteluun väkevän lähdön, kun he siirtyivät 0-1 johtoon vain viiden sekunnin pelaamisen jälkeen. Sastamolo nollasi kuitenkin tilanteen lähestulkoon yhtä nopeasti ja kentällä nähtiin kaksi tasavahvaa joukkuetta läpi ottelun. Kahden erän jälkeen tulostaululla seisoi 4-4 lukemat ja viimeinen 20 minuuttinen tarjosi jälleen kutkuttavan näytelmän. Päätöserän puolivälin jälkeen Sastamolo siirtyi nopeaan tahtiin 6-4 johtoon, mutta vierailijat eivät lannistuneet. He punnersivat tasoihin viimeisellä minuutilla pelatessaan ilman maalivahtia. Näytti vahvasti siltä, että 60 minuuttia ei riitä joukkueiden päivän paremmuuden selvittämiseen. Toisin kuitenkin kävi. Ruukin Innon epäonneksi pallo otti kimmokkeen joko kaukalosta tai tuomarin jalasta omassa kenttäpäädyssä, jonka johdosta valppaana ollut kotijoukkue pääsi kääntämään pelivälineen maalille ja siirtämään siitä loppulukemiksi 7-6, kun ottelua oli pelaamatta vain 12 sekuntia. Pisteet jäivät siis Kemiin lukemin 7-6 (2-1, 2-3, 3-2).

Sastamolo Kings – Ruukin Into, 2.12.2012, Kemin Tervahalli

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s