Paikallisottelun huumaa

Lauantaina 24.11.2012 Timitec Areenalla mittelivät voimiaan jääkiekon II-divisioonan pohjoisen lohkon joukkueet. Vastakkain olivat rakkaat naapurukset Kemin Lämärit ja Tornion IHC.

Perämeren jäähalliin oli saapunut kiitettävä yleisömäärä seuraamaan paikalliskamppailun humaa. Joukkueet tarjosivatkin yleisölle tasaisen ja kutkuttavan ottelun.  Kemiläiset olivat ensimmäisessä erässä pässin roolissa. TIHC vei peliä miten tahtoi, maaleja kuitenkaan ei syntynyt joten tauolle lähdettiin 0-0 lukemissa. Toisessa erässä kemiläiset olivat jo hyvin pelissä mukana, mutta maalihanat pysyivät kiinni. Sen sijaan vierailijat onnistuivat kertaalleen maalinteossa alivoimalla. Viimeiseen erään lähdettiin 0-1 vierasjohdossa. KeLä hallitsi hienokseltaan viimeistä erää ja kotijoukkue onnistuikin nousemaan tasoihin ennen erän puoliväliä, mutta lopulta vierailijat painoivat kuitenkin ohitse ja veivät pisteet naapurikylään lukemin 1-2.
Kemin Lämärit – Tornion IHC, 24.11.2012, Kemin Timitec Areena

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s