Viikonlopun futsal tarjosi maaleja

Sunnuntaina 18.11.2012 Kemin Tervahallilla mätettiin maaleja oikein urakalla. Futsalin Lapin kakkosessa pelattiin neljä ottelua joissa tahkottiin yhteensä 79 täysosumaa. Päivän ensimmäisessä ottelussa Santa Claus Futsal jatkoi tehokasta peliään ja maali-iloitteluaan Tervolan Palloseuran kustannuksella.

Santa Claus Futsal – TePS, 18.11.2012, Kemin Tervahalli

Mikäli mielii nähdä pari ensimmäistä maalia, niin kannattanee tarkastaa joulupukkien oma kooste ottelusta.

Päivän seuraavassa ottelussa maalitehtailu jatkui, kun Pasmajärven Palloilijat kohtasivat Raittusyhdistys Valistuksen. PaPa pääsi alussa yllättämään pariin otteeseen vikkeläjalkaiset Valistuksen pelaajat, mutta mitä pidemmälle ottelu eteni sitä suuremmaksi ero kasvoi Valistuksen hyväksi.

PaPa – Valistus, 18.11.2012, Kemin Tervahalli

Sunnuntain kolmannessa kohtaamisessa kentälle marssi kaksi Keminmaan Pallon joukkuetta, Vihreät Menninkäiset ja edustus. Päivän ensimmäinen peli, jossa kummallakin joukkueella oli madollisuudet voittoon. Välillä nähtiin jopa pitkiä jaksoja maalitonta pelaamista ja hyvää pelinrakentelua. Vihreät Menninkäiset käänsivät ottelun edukseen pyhäpäivän koitoksessa.

KemPa VM – KemPa, 18.11.2012, Kemin Tervahalli

Päivän viimeisessä ottelussa paikalliskamppailussa vastakkain asettuivat FC Kemi Akatemia ja FC Kemi. Ehdottomasti päivän tasaisin ja viihdyttävin ottelu, nuorten joukkueiden pitäessä pelitempon kovana. Tällä kertaa FC Kemi veti pidemmän korren, vaikka Akatemia ottelun alkua hallitsikin.

FC Kemi Akatemia – FC Kemi, 18.11.2012, Kemin Tervahalli

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s