Meri-Lapin urheilua esille

Tästä tämä lähtee. Pari vuotta sitten aloitin omana huvitteluprojektina blogisivuston Perämeren jalkapalloilusta. Tuolloin tuli luvattua, että sivuille ilmestyy muitakin urheiluvideoita Meri-Lapin alueelta. Blogi on kuitenkin pysynyt tiiviisti jalkapallosisältöisenä ja sitä on maustettu ripauksella futsalia ja hyppysellisellä tuomareiden joutavia lätinöitä. Missään vaiheessa ei ole ollut aikaa toteuttaa muita kuvausprojekteja, vaikka haluja olisikin ollut. Syytettäköön tästä Suomen pitkää jalkapallokautta ja osittain myös omaa tehottomuutta.

Nyt löytyy kuitenkin sopiva rako ryhtyä toteuttamaan myös muita urheilukuvausprojekteja. Niitä olisi tarkoitus kerätä sitten tänne Meri-Lapin urheiluvideoihin (mlur.wordpress.com). Tuntuisihan se kieltämättä hieman oudolta löytää esimerkiksi pesäpallovideo futis-sivustolta, joten niputetaan kaikki muu Meri-Lapin urheilu saman sivuston alle ja pidetään alueen potkupalloilu omalla sivullaan, jonne kävijät ovatkin jo mukavasti löytäneet parin kauden aikana.

Toivottavasti Meri-Lapin urheiluvideoiden myötä myös muiden lajien ystävät löytävät itselleen mieluista seurattavaa.

Lajien teknisistä ja taktisista koukeroista en väitä tietäväni mitään, joten pitkää analysointia ja raportointia ette tule täältä löytämään. Yksikertaisuudessaan tilanne- ja tapahtumakoosteita. Sivusto muuttuu ja kasvaa ajan myötä joten olkaa kärsivällisiä tulevien muutosten kanssa, ei Roomaakaan rakennettu yhdessä päivässä.

Pitemmittä puheitta tervetuloa blogini pariin, toivottavasti vierailet tulevaisuudessakin.