Murkajaisissa MelUttiin Jyväskylä nurin

Lauantaina 29.9.2012 Kemin Junkohallissa käytiin Naisten Ykkösen yläloppusarjan kamppailu jossa vastakkain asettuivat Merilappi United ja Jyväskylän Pallokerho. Joukkueet ovat kohdanneet kauden aikana Ykkösen pohjoisessa lohkossa jo kahdesti aiemmin. Kumpikin joukkue on pystynyt nipistämään pisteet vierasottelusta lukemin 2 – 1, joten joukkueiden välillä on nähty tiukkoja vääntöjä.

Lauantain ottelussa ei kuitenkaan ollut epäselvyyttä kumpi joukkueista hallitsi tapahtumia kentällä. Vierailijat saivat muutamia puolittaisia paikkoja ottelun alussa, mutta mitä pidemmälle ottelu eteni, sitä selkeämmin ote siirtyi kotijoukkueelle. Puoliajalla lukemat taululla olivatkin jo 3 – 0.

Toisen puoliajan aikana vierailijat pääsivät paremmin mukaan peliin, mutta erityisen vaarallisia paikkoja kotijoukkueen maalilla ei nähty. Sen sijaan vierailijat joutuivat poimimaan pallon maaliverkoista toisen puoliajan aikana neljä kertaa. Ottelu päättyi kotijoukkueen eduksi murskaaviin 7 – 0 lukemiin, jonka myötä Merilappi Unitedin naiset siirtyvät Ykkösen yläloppusarjan piikkipaikalle, kun kierroksia on jäljellä enää kaksi.

Ensi viikon viimeitä kotiottelua odottaessa on hyvä katsella edellisen pelin maaliantia.

Merilappi United – Jyväskylän Pallokerho, 29.9.2012, Kemin Junkohalli

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s