Oi niitä aikoja

Lauantaina 18.8.2012 Sauvosaaren urheilupuiston takakentällä nähtiin historian havinaa, kun kentälle marssi joukko tuttuja naamoja menneiltä vuosilta. Kemin Palloseura juhlisti 80 vuotista taivaltaan juhlaottelulla KePS maajoukkue vs KePS legendat. Kummassakin joukkueessa vilisi tuttuja naamoja, sekä nimiä kemiläisille jalkapallon ystäville. Kameran takana mieleen palautui monet kerrat kentän laidalla kärkkäri kourassa oppia ammentamassa. Jostain syystä silloin kentällä nähdyt asiat eivät iskostuneet omaan pelaamiseen pelkällä katselulla.

Vaikka pelaajien vauhti oli syystä tai toisesta vuosien saatossa hieman hiipunut, niin ottelusta ei tapahtumia puuttunut. Verkkainen vauhti jätti enemmän aikaa komeille kuvioille ja maagisille ratkaisuille.

Pitemmittä puheitta onneksi olkoon KePSille menestyksekkäästä taipaleesta, sekä onnea ja menestystä tulevaan.

Tilannekoosteen kasaaminen ja julkaiseminen on hieman viivästynyt, mutta juhlaottelun henkeä kunnioittaen sekin toteutettiin verkkaisessa tahdissa.

KePS maajoukkue – KePS legendat, 18.8.2012, Sauvosaaren urheilupuisto, Kemi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s