Pisteet kotiin

Lauantaina 11.8.2012 Sauvosaaren urheilupuiston takakentällä aurinkoisessa säässä kohtasivat miesten kakkosen pohjoisen lohkon kamppailussa PS Kemi ja KPV. Vihreäpaidat ovat lypsäneet kemiläisiltä kauden kahdessa edellisessä kohtaamisessa kuusi pistettä. Edellisessä kohtaamisessa KPV vei PS Kemiä lukemin 2 – 1 Kokkolassa ja kauden avauksessa vieraat ryöväsivät pisteet Junkohallista 0 – 2 lukemin. Kotijoukkueen peli on viime aikoina kulkenut huomattavasti paremmin ja tasaisemmin kuin alkukaudella, joten kolmannessa kohtaamisessa oli mahdollisuus näyttää KPV:lle kaapin paikka.
Tilannekoosteesta selviää kuinka kävi.

PS Kemi – KPV, 11.8.2012, Sauvosaaren urheilupuisto, Kemi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s