Pisteputki katkesi

Lauantaina 28.7.2012 aurinko helli jälleen City Sport Areenalle saapuneita katsojia. Kentälle kirmasivat Ykkösen pohjoislohkon kärkijoukkueet Merilappi United ja GBK, Kokkolasta.

Ensimmäinen puoliaika lähti liikkeelle kokkolalaisten hallinnalla. Ykkösen pohjoislohkoa tappiottomalla pelillä johtavat raitapaidat pyörittivät paremmin peliä ja palinnon he saivat, kun ottelua oli pelattu 25 minuuttia. Pallo pelattiin Jennie Lindvallille joka purjehti kemiläispuolustuksen keskeltä alueelle ja siirsi pallon maaliin. Tilanne vierailijoille ansaitusti 0 – 1. Kotijoukkue pääsi peliin paremmin mukaan, kun ottelu eteni. Peli rullasi paremmin ja ajoittain GBK oli helisemässä. Kotijoukkueen tasoitusmaali syntyi, kun Natalia Kuikka laukoi boksin sisältä maalia kohti, jossa ture hankinta Giuleana Lopez oli siirtämässä pelivälineen verkon perukoille. Tilanteeksi 1 – 1, kun ottelua oli pelattu 32 minuuttia. Enempää maaleja ensimmäinen puoliaika ei tarjonnut, joten pitkälle tauolle lähdettiin tasatilanteesta.

Toinen puoliaika oli tasaista vääntöä. Kumpikaan joukkue ei tuntunut saavan varsinaista otetta pelistä, mutta vierailijat hyödynsivät virheet paremmin. Pelikellon näyttäessä 61. minuuttia Brooke Barbuto latasi irtopallon kuudeltatoista aivan maalin kattoon ja vei vierailijat komealla tavalla 1 – 2 johtoon. Hetkeä myöhemmin kemiläisten puolustus sähläsi purkupallon kanssa, jonka seurauksesta Jennie Lindvall pääsi toistaiseen rokottamaan helposti kotijoukkuetta. Taululla 1 – 3 lukemat, kun pelikello näytti 71 minuuttia. Kotijoukkue sai vielä aikaiseksi painetta vieraspäätyyn, mutta Joy Okwoduan tolppalaukausta lähemmäksi kemiläiset eivät päässeet.

Ottelu päättyi 1 – 3 vieraille, jotka jatkavat Ykkösen pohjoislohkossa tappioitta. Kotijoukkueen 10 ottelun pisteputki meni poikki ennen kierroksen viimeistä ottelua.

Merilappi United – GBK, 28.7.2012, City Sport Areena, Kemi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s