Putki jatkuu

Naisten Ykkösen pohjoislohkossa Kemin City Sport Areenalla 7.7.2012 toisistaan mittaa ottivat Merilappi United ja FC Rauma. Ilma oli aurinkoinen ja lämmin.

Ottelu lähti liikkeelle kotijoukkueen valtaisalla painostuksella. Vierailijat eivät kunnolla saaneet palloa hyökkäysalueelle ennen kotijoukkueen ensimmäistä maalia, joka syntyi, kun kellossa oli 9. peliminuutti. Tanja Miettunen antoi kotijoukkueen viidettä kulmaa, jonka Esther Edem onnistui jatkamaan veron perukoille. Tilanne ansaitusti 1 – 0. Vierailijoiden ensimmäinen (korkeintaan toinen) hyökkäys tuotti kuitenkin tulosta. Heidi Saarnio pääsi lähietäisyydeltä jatkamaan kulman etutolpan vierestä ehkä hieman onnekkaastikin maaliin. Tilanne 1 – 1, kun ottelua oli pelattu 17. minuuttia. Kotijoukkueen otti ottelun jälleen hallintaansa ja pyöritti peliä mallikkaasti rakentaen hyökkäyksiään rauhallisesti alakerran kautta. Ottelun 27. minuutilla Natalia Kuikka laittoi Anna  Keräselle juoksupallon laidan tuntumaan. Keräsen keskitykseksi tarkoitettu kaari upposi takakulmaan ja kotijoukkue siirtyi 2 – 1 johtoon. Vierailijat saivat hieman otetta pelistä ensimmäisen jakson loppu puolella. Viime kaudella kemiläisten riveissä pelannut Hope Orieka ehti jo kolisuttaa tolppaan, mutta sen lähemmäksi jaksolla ei enää päästy. Näin lähdettiin tauolle kotijoukkueen johtaessa ottelua 2 – 1.

Toinen puoliaika lähti liikkeelle vauhdikkaasti, kotijoukkue hallitsi peliä ja onnistuikin maalinteossa aivan alkuhetkillä. Pelikellon näyttäessä 48 minuuttia pamautti Grace Adisa komean vedon yläkulmaan. Tilanteeksi 3 – 1. Tunnin pelin kohdalla hyvän ottelun pelannut Iida Ruokasen askelmerkit menivät hieman vinoon ja ottelussa nähtiin hieman draamaakin. Peli poikki 20 minuutiksi, ambulanssi paikalle ja hyökkääjä ulos pelistä. Loppu oli kummaltakin joukkueelta vain pelailua. Kentällä nähtiin kaksi joukkuetta, joista kumpainenkin näytti odottavan ottelun päättävää vihellystä. Peli pysyi kokoajan kotijoukkueen hallinnassa eikä vieraat saaneet luotua mitään vaarallista tilannetta. Lopulta päätösvihellys koitti ja pisteet jäivät Kemiin. Merilappi United vahvisti asemiaan sarjakolmosina.

Ottelusta kasattu myös pitkähköä tilannekoostetta:

MelU – FC Rauma, 7.7.2012, City Sport Areena, Kemi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s