Kotona kulkee

Sauvosaaren urheilupuistossa oli koleaa, sateista ja tuulista 27.6.2012, kun PS Kemi ja FC Santa Claus kohtasivat kakkosen pohjoislohkossa. Ottelun alku oli melkoista kuraa kummaltakin, mutta kotijoukkue hallitsi kenttätapahtumia. Tilanteilla ei juurikaan mässäilty. Loppu näkyykin tilannekoosteesta. Ei aivan samankaltaista taitofutista, kuin EM-kisoissa, mutta lähellä sitä. Enempää ei tällä kertaa ehdi, tahi jaksa, ottelua pohtia, joten menkääpäs suoraan huippuhetiin.

PS Kemi – FC Santa Claus, 27.6.2012, Sauvosaaren urheilupuisto, Kemi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s