Kolmosessa kuuma kamppailu

Juhannuksen kynnyksellä 21.6.2012 Sauvosaaren urheilupuistossa ottivat aurinkoisessa säässä toisistaan mittaa kolmosen pohjoislohkossa FC Kemi ja FC OPA. Isäntien joukkueesta uupui TP-47:n lainattu Keijo Huusko, mutta vastalahjaksi penkille oli saatu Torniosta Aleksi Gullsten.

Ottelu oli tasaista keskialueen kamppailua, jossa kummallakin joukkueella oli omat saumansa. Peli aaltoili päästä päähän, mutta vaaralliset tilanteet oli kummaltakin vähissä. Ensimmäisellä puoliajalla kotijoukkue oli lähempänä johto-osumaa, mutta verkon perukoille pelivälinettä ei saatu toimitettua. Puoliajalle suunnattiin maalittomissa tasalukemissa.

Toisella puoliajalla tunteet ottelussa alkoivat lämmetä. Mitään törkeyksiä, muutamaa turhautumista lukuunottamatta, ei kentällä nähty, mutta rappaamista ja katkoja sitäkin enemmän. Kotijoukkueella oli jakson alussa loistava maalinteko paikka, jossa Aleksi Gullsten pelasi hyvin yhteen Kalle Huuskon kanssa. Huuskon veto kuitenkin epäonnistui, eikä Tuomas Isterikään onnistunut toimittamaan irtopalloa pienestä kulmasta enää maaliin. Tähän oikeastaan hyytyikin FC Kemin rynnisty toisella jaksolla ja paremmista tilanteista toisella puoliajalla vastasi vierailijat. Ottelukellon näyttäessä 67. minuuttia oululaiset saivat klman, jonka antoi hyvän ottelun pelannut Tuure Siira. Pallo tuli matalana maalin eteen ja oli helposti purettavissa, mutta kuin ihmeen kaupalla pallo tuli läpi takatolpalle, jossa Sampo Saukkonen oli luutimassa sitä maaliin. Tilanne vierailijoille 0 – 1.

Kotijoukkueella oli vielä saumat tasoitukseen ottelun loppuhetkillä, kun se pääsi pelaamaan miesylivoimalla vieraliijoiden Patrice Ollo N’Doumban saatua kaksi keltaista, mutta punapaidat eivät onnistuneet hyödyntämään tilannetta ja täten pisteet matkasivat rikkonaisen toisen puoliajan jälkeen 0 – 1 lukemilla Ouluun.

Hyvin kautensa aloittaneella kemiläisryhmällä on nyt kaksi peräkkäistä kotitappiota alla Sauvosaaresta. Nähtäväksi jää milloin kemiläiset voittavat urheilupuistossa. Sitä ennen tilannekoostetta juhanuksen ratoksi.

FC Kemi – FC OPA, 21.6.2012, Sauvosaaren urheilupuisto, Kemi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s