Ensimmäinen tappio

PS Kemin ja TP-47:n jälkipelit on saatu puitua ja aika jatkaa puuhastelua eteenpäin. Lauantaina 9.6.2012 Sauvosaaren urheilupuistossa toisistaan mittaa ottivat kolmosen kärkiottelussa FC Kemi ja Tervarit Oulusta.

Ottelu oli erittäin tasaista keskialueen vääntöä. Kumpikin joukkue onnistui luomaan vain kourallisen vaarallisia maalipaikkoja. Ensimmäisellä puoliajalla FC Kemin Keijo Huusko oli pariin otteeseen hyvässä tekopaikassa, mutta kehikkoa lähemmäksi maalia kemiläiset eivät palloa saaneet. Tervarit hyödynsivät harvat tilanteensa paremmin, kun 38 minuutin kohdalla laidalta annettu vapaapotku löysi takatolpalta Toni Koskisen, joka siirsi pallon maaliin. Tämä jäi ensimmäisen puoliajan ainoaksi osumaksi ja tauolle lähdettiin 0 – 1 vierasjohdossa.

Toinen puoliaika oli yhtälailla tasaista keskialueen kamppailua, jossa Tervarit pelasivat hyvää lyhytsyöttöpeliä. Maalipaikat hyödynsi jälleen paremmin vierailijat. Keijo Huusko paini poikkeuksetta pääpallot hyökkäysalueella, mutta verkon perukoille peliväline ei uponnut. Kentän toisessa päädyssä Oskari Tervo nousi useasti hyvin vasemmalta laidalta ja saikin työstään palkinnon pelikellon näyttäessä 80 minuuttia. Petteri Palosaaren loistavan noston seurauksena Tervo pääsi vapaaseen paikkaan eikä erehtynyt. Pallo takakulmaan ja tilanteeksi vierailijoille 0 – 2.

Nämä lukemat olivat taululla myös päätösvihellyksen koittaessa, joten pisteet kärkikamppailusta matkasivat Ouluun ja FC Kemi koki täten kauden ensimmäisen tappionsa.

FC Kemi – Tervarit, 9.6.2012, Sauvosaaren urheilupuisto, Kemi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s