Taistelu herruudesta

Tätä on taas tovi odoteltu ja nyt tuo odotus palkitaan.

Sunnuntaina Sauvosaaren urheilupuistosta kajahtaa, kun kakkosen pohjoislohkon ottelussa kohtaavat Meri-Lapin derbyssä PS Kemi ja TP-47. Vanhat kilpakumppanit kohtasivat edellisen kerran sarjaottelussa miesten Ykkösessä kaudella 2009. Tuolloin Meri-Lapin herruus lähti Pohjan Stadionilta kemiläisten mukaan Tim Johanssonin 0 – 1 maalin turvin. Itseasiassa PS Kemin ja TP-47:n kohtaamisissa Ykkösen aikana ei nähty kertaakaan torniolaisjuhlia. Kahdesti kemiläiset juhlivat loppuvihellyksen jälkeen ja kahdesti pisteet jaettiin joukkueiden kesken. Kauden 2009 jälkeen TP tippui kakkoseen jääden vain pisteen TPV:n taakse. PS Kemi teki seuraa naapurikaupungin joukkueelle viime kauden päätteeksi, kun se tippui Ykkösestä.

Kummankin joukkueen kausi kakkosessa on alkanut heikosti. TP ei ole onnistunut niistämään vielä yhtään pistettä sarjassa ja tulee varmasti taistelemaan niistä kynsin ja hampain derbyssä. PS Kemi lähti kauteen hyvien peliesitysten (lukuunottamatta RoPSilta saatua selkäsaunaa) saattelemana. Sarja on alkanut kuitenkin kangerrellen. Saaliina on kaksi voittoa, tasapeli ja kolme tappiota, mikä ei varmasti tyydytä kemiläisryhmää. Joukkueet löytyvät sarjataulukon häntäpäästä, joten taistelu pisteistä tulee olemaan raivokasta. Kumpikin tahtoo pisteitä, kumpikin janoaa voittoa.

Joukkueiden edellinen kohtaaminen talvikaudella Kemi-turnauksessa päättyi kotijoukkueen 4 – 3 voittoon. Tuolloin vierailijat onnistuivat nousemaan 3 – 1 tappioasemasta jo tasoihin, mutta Joey Spivackin viimehetken vaparimaalin turvin PS Kemi nappasi voiton kamppailusta. Muistutusta siitä:

Kemi-turnaus 26.2.2012

Kakkosen pohjoislohkossa kummankin joukkueen maalierot ovat pakkasen puolella. Kemillä 8 tehtyä ja 10 päästettyä, Torniolla 7 tehtyä 14 päästettyä, mutta tulevassa derbyssä puolustuslinjat tilkitään varmasti tiukasti. Torniolaisten nuori joukkue lähtee haastamaan kokeneita kemiläisiä Sauvosaaren urheilupuistossa sunnuntaina klo 18.30. Mummot ja mammat mukaan otteluun kannustamaan omaa joukkuetta, jotta saadaan sitä Meri-Lapin hegemoniaa näkyville!

Kaikkein kiinnostuneimmille tarjolla vielä Kemi-turnauksen pronssiottelun täydet 90minuuttia ennen sunnuntaita:

PS Kemi – TP-47, 26.2.2012, Kemin Junkohalli

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s