FC Kemi sarjajohdossa

Keskiviikon auringonpaisteessa kohtasivat City Sport Areenalla FC Kemi ja OPS-j. Molemmat lukeutuvat Pohjois-Suomen kolmosen kärkijoukkueisiin.

Ensimmäinen puoliaika lähti liikkeelle vierailijoilta paremmin. Kotijoukkue oli koko ajan askeleen verran jäljessä. OPS-j piti pelin painopisteen punapaitaisen FC Kemin päädyssä ottelun alkuhetkistä lähtien. Pelin ehdittyä vanheta 19 minuuttia Mikko Juvani tökki vierailijoiden kulman maalinedestä sisään. Raitapaidoille ansaittu johto-osuma ja tilanteeksi 0 – 1. Ottelun edetessä kotijoukkuekin pääsi paremmin mukaan peliin. Tilanteet jäivät kuitenkin puolittaisiksi. Ottelun 38. minuutilla FC Kemi sai painetta vierasmaalille. Joona Veteli nosti irtopallon maaliin ja tasoitti tilanteeksi 1 – 1. Ennen taukoa kotijoukkue onnistui vielä uudelleen maalinteossa, kun Juuso Kumpulainen nekkasi Tuomas Isterin keskityksen takakulmaan. Toista puoliaikaa siirryttiin odottelemaan ottelutapahtumiin nähden ehkä jopa hieman yllättäen 2 – 1 lukemissa.

Toisella puoliajalla kopista asteli tyystin toisenlainen kotijoukkue. Peli oli puhtaasti kemiläisten hallintaa tauon jälkeen. Oululaisilla sen sijaan tuntui paras puhti jääneen pukukoppiin. Toisella puoliajalla kentällä nähtiin Joona Veteli-show. Nuorimies teki mitä tahtoi ja pyöritti kotijoukkueen peliä mallikkaasti. Ottelun ehdittyä 57. minuutille Veteli upotti vaparin suoraan etukulmaan ja isännät siirtyivät jo 3 – 1 johtoon. OPS-j onnistui luomaan muutamia puolittaisia paikkoja, mutta mitään valmista he eivät saaneet aikaiseksi. Ottelun ratkaisu nähtiin, kun reilu vartti otteluaikaa oli jäljellä. OPS-j:n pakki jätti purkamatta sivurajan tuntumassa. Veteli palloon, tarkka syöttö kohti takatolppaa, jonne Sami Huhtiniemi pyyhälsi. Huhtiniemi ohjasi pallon maaliin ja taululle lukemat 4 – 1. Vierailijoiden Josey Dziadulewitcz onnistui vielä kaventamaan pisteeltä lukemiksi 4 – 2, mutta raitapaidat unohtivat pelata ottelun loppuun asti. Joona Veteli pääsi vielä seuraavasta tilanteesta läpiajon päätteeksi lisäämään loppulukemiksi 5 – 2, kun ottelua oli pelattu 90 minuuttia.

Pisteet jäivät kotijoukkueelle ja FC Kemi otti jatkaa piikkipaikalla Pohjois-Suomen kolmosessa. Viikonloppuna jatketaan sitten Naisten Ykkösen merkeissä, mutta sitä ennen tilannekoostetta eiliseltä.

FC Kemi – OPS-j, 23.5.2012, Kemin City Sport Areena

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s